ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2012
1 / 5
Λεβάντες και γκάουρες συνδυασμένα με δαφνούλες δημιουργούν ένα φυσικό όριο του γκαζόν από τον υπόλοιπο κήπο. Το γκαζόν είναι μείγμα ειδών φεστούκας και είναι 15 μέρες μετά την σπορά.
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2012
2 / 5
Τα λουλούδια στην γλάστρα είναι ορτανσίες, είδος αρεσκείας του πελάτη, οι οποίες δεν μπορούσαν να φυτευθούν στο χώμα του κήπου, διότι χρειάζονται καστανόχωμα. Για να αναπτυχθούν τις τοποθετήσαμε στις γλάστρες.
ΒΟΥΛΑ 2012
3 / 5
Στη γωνία αυτή του κήπου επιθυμία του πελάτη ήταν να υπάρχει χρώμα που να εναλλάσεται ανάλογα με την εποχή. Τα κυκλάμινα π.χ. σηματοδοτούν το χειμώνα. Στο κέντρο προυπήρχε μία δενδρώδης τριανταφυλλιά και γύρω γύρω στο φράχτη τοποθετήσαμε πολυετή φυτά (μυρτιές, ιβίσκος, νυχτολούλουδο). Στην άκρη της γωνίας τοποθετήσαμε και ένα πιθάρι με μία αζαλέα.
ΕΚΑΛΗ 2012
4 / 5
Διακόσμηση παρτεριού με δύο πιθάρια και συμμετρικά τοποθετημένα φυτά (ευφόρβια, πικέα, μυρτιά, λοροπέταλο, ελίχρυσο, κυκλάμινα) σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.
ΚΗΦΙΣΙΑ 2012
5 / 5
Ο πελάτης μας ζήτησε να ομορφύνουμε το συγκεκριμένο κομμάτι χώματος που βρισκόταν στην κεντρική του είσοδο. Συνδυάσαμε λοιπόν την πέτρα με το ξύλο και τοποθετήσαμε αρωματικά φυτά της ελληνικής υπαίθρου καθώς και εποχιακά λουλούδια για να υπάρχει και λίγο χρώμα. Τα φυτά που επιλέχθηκαν είναι δεντρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι, λεβάντα, πανσέδες, κυκλάμινα και στο κεντρικό σημείο μία κουμαριά.