ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2013
1 / 5
Το παρτέρι αυτό είναι δίπλα ακριβώς σε ένα κομμάτι του κήπου όπου τους καλοκαιρινούς μήνες χρησιμοποιείται από τον πελάτη ως καθιστικό. Θέλαμε λοιπόν να του δώσουμε «ζωή» γι αυτό και επιλέξαμε πολυετή φυτά (αμπέλια, ραφιολεπίς, μυρτιά) τα οποία συνδυάστηκαν άψογα με τα προυπάρχοντα κυδωνίαστρα και το ρυγχόσπερμα που αναρριχάται στους κορμούς των δέντρων. Ενδιάμεσα τοποθετήσαμε εποχιακά φυτά (έρωτες, δαφνούλες κλπ).
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2013
2 / 5
Ο χώρος αυτός είναι απέναντι από το σαλόνι του πελάτη, στον οποίο επιθυμούσε να υπάρχει χρώμα όλο το χρόνο. Έτσι, ξεκινώντας από την άνοιξη, τοποθετήσαμε έρωτες γύρω από την ιτιά με σκοπό την αλλαγή τους με κυκλάμινα ή πανσέδες κατά τα Χριστούγεννα.
ΕΚΑΛΗ 2013
3 / 5
Εδώ ήταν μία άδεια κατηφορική γωνιά του κήπου την οποία ο πελάτης μας ανέθεσε εν λευκώ να καλλωπίσουμε. Έτσι λοιπόν προσθέσαμε χώμα και το περιφράξαμε με πέτρες με αποτέλσμα να προκύψει αυτός ο βραχόκηπος. Δώσαμε την αίσθηση ενός φυσικού βραχόκηπου τοποθετώντας στο εσωτερικό του και άλλες πιο μικρές πέτρες και προσθέσαμε διάφορα φυτά (ντιτζιτάλις, φούξια, λούπινο, μπιγκόνιες, έρωτες και πεύκο νάνος).
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 2013
4 / 5
Κατασκευή κήπου για την οποία συνεργαστήκαμε με αρχιτέκτονα, η οποία περιελάμβανε τοποθέτηση χλοοτάπητα, δέντρων (έλατα, κυπαρίσσια, μανόλιες) στην περίμετρο και στο γκαζόν, θαμνοειδών φυτών (φωτίνιες, λουσίντουμ) στην περίμετρο και καλλωπιστικών φυτών (γεράνια και αρωματικά) στο μονοπάτι.
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 2013
5 / 5
Κατασκευή κήπου.